Predsjednik Milatović primio predstavnike SOBNOR-a

09/07/2024 18:34

vijest

Predsjednik države Jakov Milatović primio je uoči 13. jula – Dana državnosti delegaciju Saveza organizacije boraca Narodnooslobodilačkog rata (SOBNOR).

Predsjednik države Jakov Milatović primio je uoči 13. jula – Dana državnosti predstavnike Saveza organizacije boraca Narodnooslobodilačkog rata (SOBNOR).

Tom prilikom, on je istakao da 13. jul kao simbol slobodarskih težnji našeg naroda, predstavlja jedan od najznačajnijih dana u istorijskom trajanju Crne Gore.

Predsjednik Milatovic je iskazao poštovanje prema djelovanju SOBNOR-a, koje doprinosi promovisanju vrijednosti antifašizma i ostalih tekovina narodnooslobodilačkog rata.

Predsjednik SOBNOR-a Radojica Radojević je zahvalio Predsjedniku na prijemu i čestitao mu predstojeće julske praznike - Dan ustanka naroda Crne Gore - 13. jul i Dan Državnosti i poželio mu uspješan rad u obavljanju najodgovornije dužnosti u državi.

Takođe, Radojević je sa prisutnim predstavnicima SOBNOR-a informisao Predsjednika o izazovima sa kojima se susrijeću u radu, kao i o budućim aktivnostima ove organizacije.

Na sastanku je konstatovano da je uz afirmisanje principa NOR-a, moguće raditi u najboljem interesu Crne Gore i njenih građana.