Predsjednik Đukanović čestitao Dan Opštine Danilovgrad

09/12/2022 12:27

vijest

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 9. decembra – Dana Opštine Danilovgrad.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 9. decembra – Dana Opštine Danilovgrad, predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, odbornicima i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

‘’Danilovgrad svojom istorijskom ulogom čini neodvojivi i suštinski dio crnogorske istorije. Građani i građanke Danilovgrada njegovanjem antifašističkog bića, čuvajući uspomene na žrtve koje su dali u borbi za slobodu, ostavili su u nasljeđe budućim generacijama i neizbrisivi trag u obnovi nezavisnosti građanske i multietničke Crne Gore.

Na temeljima odgovornog društvenog ponašanja, posvećenosti rezultatima, solidarnošću i brigom prema svakom građaninu, vođeni principima demokratije, Danilovgrad će i dalje doprinositi evropskoj perspektivi savremene Crne Gore. Razvoj i investicije su najefikasniji put prevazilaženja svake krize i ostvarenja kvalitetnijeg života građana, a kontinuitet rezultata u ovim oblastima biće moćan podsticaj daljem dinamičnom razvoju Danilovgrada.

Uvjeren da će lokalna samouprava znati da iskoristi dosadašnja dobra iskustva i dati značajan doprinos daljem ekonomskom i društvenom razvoju Danilovgrada, još jednom vam čestitam Dan Opštine i upućujem srdačne pozdrave.''