Predsjednik Đukanović čestitao Dan gradske opštine Golubovci

08/02/2020

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 8. februara – Dana gradske opštine Golubovci, predsjednici Opštine Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine Opštine Ratku Stijepoviću, odbornicima i svim građanima Golubovaca uz najbolje želje za dalji uspješan rad. 

"Na temeljima slavne crnogorske slobodarske tradicije, Zeta dosljedno slijedi put i čini važan dio savremene Crne Gore koja ostvaruje sve vidljivije uspjehe u procesima evropske i evroatlantske integracije, i ekonomskom i demokratskom razvoju. Ovo je prilika da se istaknu i rezultati lokalne uprave koje ostvaruje u saradnji sa Glavnim gradom i Vladom Crne Gore, uz posvećenost životnim problemima građana Zete. 

Uvjeren sam da ćemo u Crnoj Gori odoljeti i najnovijim izazovima, kao i da će se dinamičan i stabilan razvoj i vaše opštine nastaviti u vremenu pred nama. Optimizam nam ulivaju brojni realizovani i započeti projekti, i odgovoran, domaćinski odnos prema zavidnim prirodnim potencijalima i mogućnostima za razvoj i podizanje kvaliteta života građana."