Predsjednik Đukanović prirediće prijem povodom 13. jula - Dana državnosti Crne Gore

10/07/2019

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović prirediće prijem povodom 13. jula - Dana državnosti Crne Gore na Cetinju 11. jula 2019. godine, u Rezidenciji Predsjednika, sa početkom u 20.00 časova.

Na prijem su pozvani predstavnici političkog, naučnog, kulturnog, privrednog i sportskog života Crne Gore, narodni heroji i raniji najviši državni funkcioneri, kao i predstavnici diplomatskog kora i visoki zvaničnici međunarodnih organizacija i institucija.


TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE

Mediji koji žele da izvještavaju sa prijema (novinari, video snimatelji i foto-reporteri) u obavezi su da dođu najkasnije do 19:30 časova, kako bi snimili ceremoniju dočeka zvanica koja je zakazana za 20:00 časova i obraćanje Predsjednika Crne Gore.

Predstavnici medija ulaze uz akreditacionu karticu izdatu od Vlade Crne Gore za 2019. koja važi uz lični identifikacioni dokument, dok će predstavnicima medija koji nemaju godišnju akreditaciju, biti omogućeno izdavanje jednodnevne, ukoliko ime, prezime i naziv medija/redakcije, pošalju na e-mail: predsjednik.info@gmail.com najkasnije do četvrtka, (11.7.2019.) do 12:00 časova.

Pored navedenog, neophodno je da svi novinari, foto-reporteri i video snimatelji svoje prisustvo potvrde na mail: predsjednik.info@gmail.com najkasnije do četvrtka, (11.7.2019.) do 12:00 časova.

Zbog velikog broja zvanica, preporuka je da svaka redakcija pošalje po jednu ekipu.

Služba za informisanje Predsjednika obezbijediće medijima fotografije i video snimke svečane ceremonije dočeka zvanica i tekst obraćanja Predsjednika Crne Gore.