Predsjednik Đukanović čestitao Dan opštine u okviru Glavnog grada - Golubovci

07/02/2019

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 8. februara – Dana opštine u okviru Glavnog grada - Golubovci, predsjednici Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine Opštine Ratku Stijepoviću, odbornicima, svim građanima Golubovaca i učesnicima svečane sjednice, uz najsrdačnije čestitke i najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da je razvoj Golubovaca slijedio korake razvoja Glavnog grada i cijele Crne Gore. Uspjesi koje smo postigli od obnove nezavisnosti, kroz integracione procese preuzimajući evropske i evroatlantske vrijednosti, dali su dodatne zamajce dinamičnom razvoju lokalnih zajednica, a Golubovci i njihovi žitelji su znali takve prednosti da iskoriste.

Realizovani i započeti infrastrukturni projekti, na lokalnom i državnom nivou, već generišu benefite i nastaviće da daju doprinos daljem razvoju ambijenta primamljivog za nove investicione aktivnosti u Golubovcima. 

Uvjeren sam da će se kvalitetna i fokusirana politika vaše lokalne uprave, u saradnji sa Glavnim gradom, Vladom Crne Gore i ostalim državnim organima, nastaviti, na dobrobit Golubovaca i cijele Crne Gore".