Konferencija za medije Predsjednika Crne Gore

15/05/2020

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović održaće u ponedjeljak (18.5.2020.) konferenciju za medije povodom dvije godine od stupanja na dužnost.

Konferencija će biti održana u Rezidenciji na Cetinju sa početkom u 12:00 časova.


TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE

Zbog poštovanja mjera Nacionalnog koordinacionog tijela i preporuka Instituta za javno zdravlje, konferenciji može prisustvovati isključivo po jedan novinar, foto-reporter i video snimatelj iz redakcije.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji u Rezidenciju Predsjednika Crne Gore ulaze najkasnije do 11:00 časova uz akreditacionu karticu izdatu od Vlade Crne Gore za 2020. koja važi uz lični identifikacioni dokument. Predstavnicima medija koji nemaju godišnju akreditaciju, biće omogućeno izdavanje jednodnevne, ukoliko ime, prezime i naziv medija/redakcije, pošalju na e-mail: predsjednik.info@gmail.com najkasnije do nedjelje, (17.5.2020.) do 10:00 časova.

Pored navedenog, obavezno je da novinari, foto-reporteri i video snimatelji svoje prisustvo potvrde na mail: predsjednik.info@gmail.com najkasnije do nedjelje, (17.5.2020.) do 10:00 časova.

Služba Predsjednika Crne Gore će prilikom ulaska, svakom učesniku konferencije obezbijediti zaštitnu opremu (masku). Foto-reporterima i video snimateljima će, s obzirom na prirodu njihovog posla, biti precizno određene pozicije za snimanje u skladu sa preporukama IJZ.

Služba za informisanje Predsjednika obezbijediće medijima uvodno izlaganje Predsjednika, fotografije i video snimke sa konferencije.