PREDSJEDNIK CRNE GORE
 

Novosti

Predsjednik Đukanović otvorio "Crnogorsku kuću" u Presidencija Roke Saens Penja

11/12/2018

Velika je čast predstavljati danas Crnu Goru u provinciji Ćako i učestvovati na ovom istorijskom događaju u organizaciji vlasti Provincije, opštine Saens Penja, Crnogorske zajednice „Kralj Nikola“, i naše ambasade u Argentini.

Predsjednik Đukanović doputovao u posjetu provinciji Ćako

11/12/2018

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović doputovao je u posjetu provinciji Ćako, gdje su ga dočekali viceguverner Danilo Kapitanić, gradonačelnik Saenz Penja Gerardo Cipolini i počasni konzul Crne Gore Drago Mićunović.

Predsjednik Đukanović održao predavanje u Savjetu za međunarodne odnose (CARI) na temu " Zapadni Balkan i Evropska Unija nakon Brexita - pogled iz Crne Gore"

11/12/2018

Privilegija je ponovo biti u Argentini, u ovom hramu diplomatije i to neposredno nakon Samita G20 za kojeg kažu da je bio jedan od najbolje organizovanih do sada.

Nikad nijesmo prestali da budemo Crnogorci

10/12/2018

Prigodna svečanost povodom obilježavanja 200 godišnjice od dolaska prve crnogorske porodice u Argentinu, na kojoj je predsjednik Đukanović bio glavni govornik, održana je danas u čuvenoj palati Hoze de San Martin.

Izjava predsjednika Đukanovića nakon obilježavanja 200 godina od dolaska prve crnogorske porodice u Argentinu

10/12/2018

Izjava predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića nakon svečanosti povodom obilježavanja 200 godina od dolaska prve crnogorske porodice u Argentinu.

Govor predsjednika Đukanovića na obilježavanju 200 godina od dolaska prve crnogorske porodice u Argentinu

10/12/2018

Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv Crnogorske zajednice Buenos Aires da u svojstvu predsjednika Crne Gore budem danas sa vama, i da pozdravim visoke zvanice na ovoj velikoj crnogorskoj svečanosti u prijateljskoj Argentini.

Predsjednik Đukanović sastao se sa predsjednikom Argentine Maurisiom Makrijem

10/12/2018

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović razgovarao s predsjednikom Argentine Maurisiom Makrijem

Predsjednik Đukanović sastao se s počasnim konzulima i predsjednicima crnogorskih zajednica u nizu zemalja Latinske Amerike

10/12/2018

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na kraju prvog dana posjete Argentini sastao se sinoć u Ambasadi s počasnim konzulima i predsjednicima crnogorskih zajednica u nizu zemalja Latinske Amerike.

Sastanak predsjednika Đukanovića sa Federikom Tomaševićem u Buenos Airesu

09/12/2018

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović odmah po dolasku u Buenos Airesu susreo se na radnom ručku sa jednim od najuspješnijih potomaka crnogorskih iseljenika u Latinskoj Americi Federikom Tomaševićem.