PREDSJEDNIK CRNE GORE
 

Novosti

Predsjednik Đukanović čestitao igračima, stručnom timu i Vaterpolo savezu osvajanje bronzane medelje na Evropskom prvenstvu u vaterpolu

26/01/2020

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je igračima, stručnom timu i Vaterpolo savezu osvajanje bronzane medelje na Evropskom prvenstvu u vaterpolu.

Predsjednik Đukanović uputio telegram saučešća predsjedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu

25/01/2020

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća predsjedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu.

Predsjednik Đukanović primio stalnog izvjestioca Evropskog parlamenta za Crnu Goru Tonina Piculu

24/01/2020

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je stalnog izvjestioca Evropskog parlamenta za Crnu Goru Tonina Piculu, koji je boravio u posjeti Crnoj Gori.

Predsjednik Đukanović primiće Tonina Piculu, stalnog izvjestioca Evropskog parlamenta za Crnu Goru

23/01/2020

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primiće sjutra (24.01.2020.) Tonina Piculu, poslanika Evropskog parlamenta i stalnog izvjestioca za Crnu Goru.

Predsjednik Đukanović učestvovao na centralnoj ceremoniji Petog svjetskog foruma “Sjećanje na holokaust, borba protiv antisemitizma“

23/01/2020

Predsjednik Đukanović učestvovao na centralnoj ceremoniji Petog svjetskog foruma “Sjećanje na holokaust, borba protiv antisemitizma“.

Poruka predsjednika Đukanovića povodom međunarodne konferencije o Holokaustu u Jad Vašemu i 75. godišnjice oslobođenja Aušvic-Birkenaua

23/01/2020

Poruka Predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića povodom međunarodne konferencije o Holokaustu u Jad Vašemu i 75. godišnjice oslobođenja Aušvic-Birkenaua.

Đukanović i Vučić saglasni da treba smiriti tenzije

23/01/2020

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović imao je sinoć u Jerusalimu razgovor sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Predsjednik Đukanović pridružio se kampanji u borbi protiv antisemitizma

22/01/2020

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pridružio se zajedničkoj kampanji u borbi protiv antisemitizma u okviru Petog svjetskog foruma "Sjećanje na holokaust, borba protiv antisemitizma".

Predsjednik Đukanović doputovao u Jerusalim, gdje će učestvovati na Petom svjetskom forumu “Sjećanje na holokaust, borba protiv antisemitizma“

22/01/2020

Predsjednik Đukanović doputovao u Jerusalim, gdje će učestvovati na Petom svjetskom forumu “Sjećanje na holokaust, borba protiv antisemitizma“.